Kontakta mig På Svenska / Ruotsiksi På Finska / Suomeksi
 


Markus Malm

Auktoriserad Fastighetsmäklare
Medlem i Fastighetsmäklarförbundet
Länkar:
Hemnet
Fastighetsmäklarförbundet

Tukholmanet
Ruotsinsuomalainen
Viikkoviesti.se

NYKYISET MYYNTIKOHTEET, klicka här!
  Malms Fastighetsbyrå on kiinteistövälitysyritys jota Markus Malm on hoitanut yli 20 vuoden ajan pääpaikkana Huddinge.

Koko Suur-Tukholma toimialueena olemme hankkineet itsellemme erittäin suuren tietämyksen koko läänin asuntomarkkinoista. Meillä on myyntitehtäviä aina Katrineholimista Norrtäljeen asti. Me välitämme omakotitaloja, omistushuoneistoja, kesämökkejä ja tontteja.

Me tarjoamme henkilökohtaisen palvelun ja välitämme kohteet parhaaseen mahdolliseen markkinahintaan. Meillä on yhteistyö kaikkien pankkien kanssa ja olemme mm. SBAB:n asiamies, joka tarjoa tänään alhaisimmat asuntolainankorot.

Me markkinoimme kohteitamme Internetillä, päivälehdissä ( DN ja METRO ) sekä paikallisissa lehdissä.

Tarjoamme täydellisen välityspalvelupaketin suomen kielellä joka sisältää kaiken alusta loppuun asti ja jopa myyntiveroilmoituksesi täytön erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Me takaamme että kun sinun asuntosi on myyty niin sinulle ei ole jäänyt mikään epäselväksi.

Koska kiinteistövälittäjämme Markus Malm on suomenkielinen niin olemme erikoistuneet palvelemaan suomenkielisiä asiakkaita.

Markus Malm on ruotsissa rekisteröity kiinteistövälittäjä ja ruotsin kiinteistövälittäjäliiton, Fastighetsmäklarförbundet FMF:n monivuotinen jäsen.